Annechien Koerselman

Afbeelding1De ontwikkelingssubsidie die ik van 2005 tot 2009 als maker bij TAHS ontving, heb ik volledig serieus genomen. In mijn eerste twee voorstellingen (Checkpoint Cha Cha Cha &  Kaspar Hauser) heb ik daarom doelbewust het experiment centraal gesteld, in de daaropvolgende producties (Paljas & Brandbakkes) heb ik meer de balans gezocht tussen vertelling en publiek. In die zin loopt deze periode parallel aan mijn ontwikkeling tot all-round vakvrouw.

Net als toen ben ik nu nog steeds volop werkzaam als freelance regisseur, bewerker en auteur. Naast opdrachten van verscheidene producenten in binnen- en buitenland, creëer en produceer ik ook mijn eigen producties. Ik hoop nog vaak met mijn voorstellingen in Den Haag terug te keren. Het toegewijde en geïnteresseerde publiek voelt altijd als een warm bad.  Meer informatie: www.annechienkoerselman.nl